keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Saalis suloinen

Rakas Puutarhapäiväkirja, 


Tässä eilinen saalis siemenkeräysreissulta Puutarhasta. 
Tomaatit ensimmäisenä, ne on kerätty jo viime viikolla :) 
Nyt ne jo punertaa. Näyttää olevan kahta lajia, tasaisen punaista ja raidallista.Sinipellavat, joita saunassa roikkuu pää alaspäin kimppuinakin. Tyhjensin vanhaksi menneet elintarvike Pellavan siemenet ruusupenkkiin ja sinne kasvoi iso sininen pellavankukkapuska, joka loisti auringossa :) Ensi kesänä haluan samanlaisen :) 


Arvoituksellisen väriset Pioniunikko ja Krassi


Loput siemenet ovat Harjaneilikka, Malvikki ja Malva, sekä Sinisievikki. Samettikukan ja Kosmoksen siemenet saavat vielä kypsyä ulkona. Niin ja ne arvoitukselliset porkkanansiemenet!

Minä tunnustan jo odottavani lunta <3

6 kommenttia:

 1. Hyvä idea laittaa siemenet ja tomaatit kanamunakennoihin! Kuvat on tosi hauskat.
  Mutta älä nyt sentään lunta toivo, siis aivan kamala toive.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu naapuri vinkkasi tomaatin kypsytelystä kananmunakennoista ja samalla heräsi ajatus myös siementen kuivattamisesta niissä. Samoissa kennoissahan säilyvät kevääseen saakka, ainut , että vievät hieman tilaa...

   Poista
 2. Komea saalis ja jos kaikki itää niin saat ensi kesänä kukkapenkkiin väriä ja loistoa,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä jo odotan! Odotan melkein eniten Pioniunikkopenkin laajennusta!

   Poista
 3. Voi miten suloisilta keräysmatkasi tulos näytti noissa munakennoissa! Hyvä että sait kuitenkin tomaatteja! Ensi kesä jo mielessä ja siksi varmaan lunta jo toivot, että talvi menisi nopeammin ohi? Minä en toivo lunta ollenkaan koko talvena, leutoa syksyä ja kevät voisi tulla saman tein paitsi tietenkin Joulua ei saa ohittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu joulua ei ohiteta! Ja tomaatit todella tuottivat iloa! Lumen toivomiseen liittyy varmaan osaksi lasten kuraiset vaatteet, jotka olisivat puhtaampia ihanan valkeassa puhtaassa pakkaslumessa mäenlaskuissa kurasoppien keittämisen sijaan :)

   Poista