tiistai 31. maaliskuuta 2015

Maaliskuun kuva


Rakas Puttarhapäiväkirja, 


Vielä ehdin päivittää maaliskuun kuukausikuvan, joka olisi ollut aivan erilainen, jos olisin tänään sen napannut. Otin tämän viime viikolla, kun sipulikukkien päät paistoivat auringon kanssa kilpaa. Runkosyreenin juurelta pilkisti kuitenkin joku outokin kasvi. Onkohan alla olevan kuvan kasvin alut rikkaruohoja vai mitä mahtaa olla kyseessä? Runkosyreenin alle kylvetty vain sipulikukkia ja Kurjenpolvea. Kuitenkin nuo alut näyttävät kuin siemenestä lähtöisin olevilta versoilta????

Takapihalla Krookuksen nupuista näkyi jo värisävyt päissä. Valkoinen oli ainoa pystyssä. Muut sipulit roikkuivat pää alaspäin sipuli taivasta kohti ja piti työntää niitä takaisin maan alle....


Tämä on kuva kodinhoitohuoneen ikkunasta. Se on mielestäni kaunein maisema meillä. Kallio kerroksineen, sammaleet, karut puun rungot ja männyt ja mustikanvarvut ja ja ja.... On todella kaunis maisema. On niin mukava istua pikkuvessassa ovi auki, kun näkyy tuollainen maisema! Toivottavasti vaan koiranulkoiluttajat eivät kävele tuolla juuri samaan aikaan.....2 kommenttia: