sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Toistaiseksi ruma

Rakas Puutarhapäiväkirja, 


ja aina vaan vino!!! Vaikka kuinka suoristan ja kaivan uudestaan, loppputulos on aina tällä halpishäkkyrällä vino! Ensin haaveilin tähän Köynnöshortensiasta, mutta taitaa olla liian paahteinen paikka.... Mutta kolme ihanaa Kärhöäni saivat tästä hyvän paikan. Toivottavasti peittävät joskus häkkyrää tai sitten vaihdan tähän vaikka heinäseipäät tueksi, koska tämä häkkyrä on oikeasti ruma ja tarvitsee ehkä isomman kasvin peitoksi... Mutta vaikka olen siirtänyt nämä Kärhöt monen monta kertaa, niin aina vaan jaksavat "rehottaa". Joskus (tai aika usein) tuntuu niin säälittävältä, kun aina kuvissa on joko multaa ja savea tai sentin kokoinen vihreä pilkku....Mutta eikähän tänä vuonna jo kukkia tule! Ja onneksi sipulikukat rehottavat! Koivuangervotkin kuvan alareunassa alkavat kasvaa jo hieman kokoa. 


Tällä oikealla puolella on muistaakseni sinisiä Kärhöjä ja toinen kapuaa ja toiselle portaalle, jee! Luulisin että toinen on Tarha-alppikärhö ja toinen Loistokärhö. Mutta toisesta on ainakin lappu jossain arkistossa. Pitää kaivaa ja katsoa :)


Ja tässä, jonka väristä minkäänlaista muistikuvaa, on jo nuput! Kohta nähdään minkä värinen se on! Kasvihuoneen tienoolla on vaaleanpunaisia Kärhöjä, mutta niille pitää kehittää vielä tuki. Mutta hengissä nekin, vaikka ovat parin euron rääpälepoistoja :)

Ja kiitos edellisiin kommentteihin! Kirvelihän se oli...

1 kommentti:

  1. Köynnöskaaret on ihania, ja ihanammiksi ne vain tulevat, kun kukivat köynnökset kiipeävät niitä pitkin. :)
    Kivaa kun olet tulossa puutarhabloggaajien tapaamiseen! Ihan pian nähdään, minun puolestani lämpimästi tervetuloa!

    VastaaPoista