lauantai 21. helmikuuta 2015

Viime viikon aurinko

Rakas Puutarhapäiväkirjani, 


Mieheni sai loistoidean aiempia jääkoristeita tehdessä: Jäiset pallot ilmapalloista! Lasten kanssa oli hauskaa saunassa, kun täytimme pallot ja lapset juoksivat lumikylpyyn saunasta ja samalla veivät vesipallot hankeen. Seuraavana päivänä oli jännittävää puhkoa palloja! Luulin niiden jäätyvän vain jääpalloiksi, mutta niistähän tuli tietystä jäälyhtyjä! Miten hienoja ne olivatkaan!!!! Ja olivatpa värikkäätkin pallot aika hauskoja hangessa...  Ja mehullahan saisi lumilyhdyistäkin eri värisiä, pitääkin tehdä lisää!!! Yllätyksekseni lapset olivat tehneet eskarissakin jääkoristeita puihin roikkumaan päiväkodin pihaan. Eskari selitti, että tekivät jugurttipurkkeihin, hyvä idea sekin! 


Ja kevään auringon pistäessä silmään ja veden valuessa  ränneistä, alkaa vimmatusti tehdä mieli hajottaa jäätä ja lumikasoja! Oli ihan jalat kipeänä tästä porrasurakasta :) 


Ja rakas pihapäiväkirjani, viime viikon laskiaista ilahdutti ystäviltä saadut kukat ja tädin kanssa tehty metsäretki. Tulipa hiihdettyä ainakin kerran! Toivottavasti menen toisenkin, sillä nyt on loma!!!!

1 kommentti:

  1. Hauskat jääpallot-pitää kokeilla, jos vielä tulee pakkasia! :)

    VastaaPoista