keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Toinen tunnustus

Kyllä Rakas Puutarhapäiväkirja, 


Tämä on jo toinen tunnustus viikon sisään...
Kävin kahdella eri puutarhalla alennusperennojen perässä. Tai oikeasti menin marjapensaita ja omena- ja kirsikkapuita katsomassa. Mutta jotenkin eksyin perennahyllyille.

Villähteeltä Isomäen puutarhalta mukaan tarttui yllä oleva Nepalin Hanhikki. Ei ennen ollut tietoakaan moisesta, mutta pinkki kukka houkutteli luokseen. Samoin oli "pakko" saada Sarah Bernhard -Pioni alle viidellä eurolla :) Ja vielä hassun värinen Rentoakankaali.  

Lahden Rautatieaseman kupeessa on Vihertalo Varpula. Siellä oli hyvä valikoima, mutta Puutarhalle pitää hassusti tietää ajaa Lotilan koulun kupeesta mäen alta. Sieltä löysin Jouluruusun 1e:lla! Ja toisen löydon nimen unohdin matkalla.... Tuo seuraavan kuvan punalehtinen, joka tekee pinkin kukan - auttakeehan kaverit mikä se on! Oli siis pakko tunnustaa ostokset, jotta saan teitä apua :)
Ja takapihan rinteessä oli valmis kolo näille aarteille. Pitää hieman vaihtaa parempaa multaa, istutin kasvit perunamaan multaan... Ja pitiköhän tuota Jouluruusua jotenkin hoitaa....

Siskon kanssa otettiinkin seuraavaksi projektiksi maan parannus :)


1 kommentti: