tiistai 17. kesäkuuta 2014

Rakas puutarhapäiväkirjaniOlen miettinyt tämän Mutamäki- blogin ideaa ja miten haluaisin tänne kirjoittaa. Halusin perustaa Puutarhapäiväkirjan. Halusin siitä julkisen blogin, koska ideoiden vaihto ja kasvien seuraaminen on antoisampaa yhdessä. Halusin saada kaiken talteen kuvien kera. Ja nyt näkökulmani siis kirkastui. Tämä on julkinen Puutarhapäiväkirja, joten tekstien muoto muuttuu, ja toivon edelleen vilkasta keskustelua puolin ja toisin :) Siispä:

Rakas Puutarhapäiväkirjani, Koivuangervoni on täydessä kukassaan! Se on niin kaunis! Ja tein havainnon, se kukkii vanhoilla versoillaan :) Uudet versot ovat niin vaaleanvihreitä, vaikka kylmät säät ovat tainneet saada aikaan muutamassa lehdessä pienen ruskan värin pilkahduksen. Koivuangervo on todella kaunis!


Ja Rakas puutarhapäiväkirjani, kuinka suuren ilon koinkaan tänään, kun kitkin rikkaruohoja. Ehkä viimeistä kertaa tästä kohtaa, sillä pian siinä saattaa olla katetta. Mutta Lamoherukkani oksaversot ovat tehneet kunnon juuria. Viime syksynä laitoin osan oksista jo mullan peittoon siinä toivossa, että kasvi leviäisi nopeasti. Niukalla budjetilla taimia ei mahtunut ostoskärryyn niin paljon kuin suunnitelmassa oli, joten kasvin leviäminen on ehkä piemmän odotuksen takana, mutta loistavalla alulla :)


Tänään satoi rakeita, lunta ja vettä. Lämpöä oli 9', ja viikonloppuna on juhannus tulossa. Joten Rakas puutarhapäiväkirjani, tästä taitaa olla tulossa (tai tämä on jo) jännittävä kesä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti