lauantai 26. heinäkuuta 2014

Liljani, Aarteeni

Rakas Puutarhapäiväkirjani, 


On niin palkitsevaa, kun jokin kukkii pihalla. Liljat loistaa kauneudellaan. Tai pari. Vaaleanpunainen on ihan ehdottomasti kaunein. Valkoisia haaveilen tähän vierelle :) Itseasiassa en ennen pitänyt Liljoista, mutta kun näin vaaleanpunaiset, rakastuin niihin heti! Ja Valkoisten lisäksi  haaveilen kerrotuista Liljoista...


Ja tädiltäni sain hänen harvennuksistaan Oranssin, jonka hän kertoi olevan ruskea. Ehkä tämä malli on nimeltään ruskea, mutta minun silmääni oranssi, joten tämä saa syksyllä vaihtaa paikkaa tästä vaaleanpunaisten vierestä.

Mutta näistä siis vain yksi innostui kukkimaan. Enpäs tiedä mitä, mutta hassusti kävi. Osa kuivui ruskeiksi tikuiksi ja osa vaaleanpunaisista alkoi vasta kasvamaan. Luulin jo, että muut vaalenpunaiset eivät pistäkään päätä esiin, mutta kyllä kai ne hengisssä ovat, kun lyhyttä vartta kasvattavat. Näiden osalta siis odotan ensi vuotta :)


Ja kasvihuoneessa tomaatteja katsellessa muistelin taas näitä kokeiluja. Oi Rakas Puutarhapäiväkirjani, toivon niin saavani jonkinlaista satoa tänä vuonna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti