lauantai 1. elokuuta 2015

Mitä teidän Ruusuille kuuluu?

Hei kaikki Korpijaakolla käyneet!Mitä teidän Ruusuntaimille kuuluu? Itse raottelin muovipusseja ja taitaa olla käynyt niin, että vain Theresan ruusu ja Suviruusu ovat hengissä.... Mutta hyvännäköisiä!Tätä taitaa olla turha laittaa kylmän sään piikkiin.... Mutta vein nämä kasvihuoneeseen... Oliko teillä nämä muuten sisällä vai varjossa ulkona? Kun muistelin, että kesän piti olla ulkona...
Voi voi.... Mutta jos yksikin päätyy maahan asti, olen ikionnellinen!


 Ja kasvimaalta tulee mansikoita, salaattia ja jättiViinimarjoja! Retiisit, Punajuuret, Porkkanat ja Perunat ja tietysti Tomaatit ja Kurkut, antavat odottaa itseään... Retiisit laitoin hieman myöhään. Perunoista kukkinut on vasta yksi. Tomaattien varsia olen karsinut reilusti, mutta kaikki on vielä vihreää. Kurkut ja Kesäkurpitsat ovat vielä niin pieniä, että tuleekohan niistä syötäviä.... Niin ja tuo kuvassa näkyvä valkoinen kukka on se Porkkanan kukka :)


10 kommenttia:

 1. Voi juku - meillä näyttää ruusut ihan samanlaisilta. Vain muutama otti ja tähti aluilleen. Mutta onneksi edes muutama =)

  VastaaPoista
 2. Todellakin isoja viinimarjoja, vesi kielellä niitä katselen varsinkin kun meillä eivät ole vielä kypsyneet. Luulen, että tomaattini eivät ehdi kypsyä kun ovat kasvamassa avomaalla, kaikkea muuta herkkua alkaa ollakin ...

  VastaaPoista
 3. Mulla ei oikein yksikään ruusu lähtenyt kunnolla, mutta en ole heittänyt vielä toivoani. Mulla taisi ruusut olla liian märkiä yhdessä vaiheessa. :(
  Hienoa satoa ja hauska porkkanankukka!

  VastaaPoista
 4. Huonosti voivat minimiin ruusupistokkaani. Aivan liian myöhään älysin siirtää ne kasvariin sateelta ja viileydestä suojaan. Yhden suhteen elättelen vielä toivoa...
  Olisiko nuo mustaherukat Pohjanjättiä? Meilläkin on kaksi viime vuonna istutettua pensasta, joista saan ehkä puoli litraa tuollaisia jättejä.

  VastaaPoista
 5. Sanotaan näin, että parempi kun et kysele... Että niin hyvin meni... =D

  VastaaPoista
 6. Mulla kuoli kaikki :) Huonoa hoitoa saivat raukat.

  VastaaPoista
 7. Sanottaisko näin että ei kuulu mitään mun ruusuistukaisille:(

  VastaaPoista
 8. Mulla 3-4 kuollut täysin, loput sinnittelee. Niillä ei ole ollut tietoakaan kasvihuoneesta tai muovihupusta. Raukat ovat olleet ulkosalla ja taivasalla koko ajan. Pari vaikuttaa siltä, että olisi mahdollisuuksia jatkoon, vaan minne laitan ne talveksi? Jos nyt selviävät edes syksyyn. nim.merk. miljuuna pelargonia menossa talvisäilöön kellariin :)

  VastaaPoista
 9. Minun saldoni ruusupistokkaissa on yksi hengissä, Karjalanruusu. Sillä oli pitkään kaverikin, mutta se menehtyi. En tosin tiedä minne olisin istuttanut kymmenkunta ruusupuskaa, joten ehkä ihan hyvä näin :)
  Kasvimaa tuottaa satoa, mutta kyllä on ollut hankala kesä senkin suhteen. Lämmön puutteessa moni jäi kasvamatta aikuiseksi.

  VastaaPoista
 10. Heippa,

  Osallistuit blogissani Kanelia ja kardemummaa Biolan syyspanos -arvontaan ja onnetar suosi sinua! Lämpimät onnittelut! Laitatko yhteystietosi osoitteeseen kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin saadaan palkintosi matkaan. Aurinkoista elokuun jatkoa!

  VastaaPoista