torstai 27. elokuuta 2015

Tunnelmia

Rakas Puutarhapäiväkirja, 


yksi parhaimmista fiiliksistä elämässä on omien tyttärien kanssa oman maan perunoiden kaivaminen mullasta. Tekstiä ei tarvita, kuvat riittää <3


Ja pitkään luulin, ettei nämä siemenestä istutetut kaunokaiset ehdi kukkimaan. Istutin ne vähän liian pieneen multamäärään vähän liian kuivaan kohtaa marjapensaiden edustalle. Mutta ehtiväthän ne! Ja vaikka en oranssin ystävä olekaan, niin nämä saavat sydämen sulamaan, koska nämä ovat kaikki erilaisia pieniä taideteoksia - jokainen on omanlaisensa värisekoitus.

Ja vielä kerran palatakseni Oranssien ja Keltaisten Liljojen keskusteluun, niin äidinkin Liljat olivat oransseja... ja Tätini ostamat mukulat aivan muita yksilöitä kuin piti olla. Eli yllätysostoksia kaikilla... ;P


Tästä kuvasta voi tarkkasilmäinen löytää Sitruunaperhosen ja Mehiläisen :)
On muuten vaikeaa saada perhosia ja Sudenkorentoja kuvaan...


Ja mikä onni kohtasi myös arvonnassa! Voitin  Kanelia ja Kardemummaa  blogin arvonnassa Syyslannoitepakkauksen. Miten iloiseksi tämä saikaan minut kaiken arjen ja vuorotyön väsymysken keskellä! Kiitos siis Biolan sekä Maria!

3 kommenttia:

 1. Oi, miten ahkeria tyttöjä siellä on. Kuokatkin ovat valtavat, tyttöjen kokoon nähden. Ihanat kuvat! <3
  Samettiruusut ovat kyllä piristäviä syksyn tullen. Minä en ole mikään värien ystävä, mutta syksyllä sitä kaipaa/kestää enemmän värejä. Kypsät ruskan värit ovat niin lämpimiä. Ja samettiruusuthan ovat oikeasti todella kauniita ja yhtä kestäviä kukkia saa hakea.
  Ja onnea syyslannoitepakkauksen voitosta! Nuo luonnonmukaiset Biolanin tuotteet auttavat kasvien lisäksi myös siihen maanparannukseen, mihin ollaan päätetty panostaa. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanaa että sinulla on noin mukavia apulaisia perunan nostossa, iso kuokka :D Samettiruusut ovat kyllä kauniita, vahvat värit loppukesään mennessä!

  Onnea voitostasi, varmasti hyviä tuotteita!

  VastaaPoista
 3. Ihanat perunannostotunnelmat. Minulla on paljon kivoja muistoja lapsuudesta juuri syksyisestä perunannostosta, ne tuoksut ja tunnelmat ovat syöpyneet syvälle mieleen.

  VastaaPoista