tiistai 26. tammikuuta 2016

Ei jäätä ilman vettä

Rakas Puutarhapäiväkirja, 


Kyllä voi sää vaihtua nopeasti!
Vettä sataa ja ja kaikki jäätyy samalla kuin vesi osuu mihinkään pinnalle. Lasten kanssa aamu-ulkoilun paras osuus oli Lumiukko :) Kyllä se on kaikista yhtä hauskaa :)


Märät lapasetkaan eivät haitanneet menoa yhtään!


Samalla tuli raapattua auton ikkunat koululaisen hakua varten. Ja kyllä olikin jäätä. Raappaaminen oli aivan hirveää, mutta sisältä ikkuna oli kyllä kaunis!Muuten tylsän näköiset lumesta töröttävät oksat ovat nyt kuin taideteoksia, kun ovat jään ympäröimät!


Ja nämä Angervojen oksat näyttävät ihan kiharilta! Hassuja!En tiedä huomaatteko kuvasta mutta kuusen oksasta sattui juuri tippumaan vesipisara pienestä jääpuikosta kuvaushetkellä :)
Ja autostakin valui vesi koulun pihaan päästyäni - heti on keväinen fiilis, kun vesipisaroita on näkyvissä! Voi kun osaisi osaisi nauttia talvesta vielä kun sen aika on. Tylsää jos kurakelit palaavat ennen aikojaan....


Ja kiitos Lauralle kesämuistohaasteesta! Pitää kaivella vanhoja kansioita ja etsiä fiilistelykuvia :)

5 kommenttia:

 1. Lumiukollakin on jo olkihattu, kuin juhannuksena...:)
  Se herättää toivoa, kun suksetkin puuttuvat. Taitaa olla sauvakävelyllä.
  Katselin postinhakureissulla, kuinka kaikkiin kasveihin oli tullut tuollainen jääkerros. Hienosti olet saanut sen kuvattua.
  Ja lapsista kuraleikit ovat niitä maailman parhaimpia, äidit ovat aina vähän tosikkoja. :D

  VastaaPoista
 2. Hieno on lumiukko! Upeat jääkerrokset. Mukavaa tammikuun loppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Angervot on ottaneet permanentin, hauskat kiharat =)

  VastaaPoista
 4. Ompas siellä "hauskasti" jää kuorruttanut kaiken! Meilläkin on pihatiet jäässä, mutta muuten on ihan vesikeli ja lumet hupenee kovaa vauhtia.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Nyt ei juu enää jäästä tietoakaan (paitsi autotiellä) ja lumiukon paikalla on lumikokkare. Ja rännistä tippuu vesi. Että kyllä vaihtui sää nopeasti!

  VastaaPoista