lauantai 23. tammikuuta 2016

Tilkkupeittohaaste


Kirjoitan poikkeuksellisesti kässähommista tänne Puutarha- blogiin, koska teissä puutarhaystävissäkin on selvästi käsityön ystäviä! Kuvassa olevista tilkuista kiitos Versoja Vaahteramäeltä Riinalle!

Minulla on kolmas tilkkupeittohaaste menossa, minkä aloitin jo pari vuotta sitten. Sain twitterissä sata seuraajaa täyteen ja juhlan kunniaksi arvonnan sijaan keksin peittohaasteen, johon jokainen seuraaja voisi lähettää tilkun ja niistä kasattaisiin peitto jollekin siitä ilahtuvalle. Eikä minkään järjestön kautta, vaan ihan arjen sankarille. Ensimmäisen peiton sai rintasyöpään sairastunut, vuosi sitten toisen peiton sai syöpään sairastunut perheenäiti. Ja tämä kolmas tekeillä oleva peitto on menossa avioeron kokeneelle. Neljänteen peittoonkin on tullut jo tilaus, eli tilkkuja saa tehdä niin paljon kuin jämälankoja tai intoa riittää. Tarkempaa tietoa kässäblogissa:


Eli tietoa haasteesta saa jakaa blogimaailmassa ja tuttaville puskaradiolla. 

Ihanaa kun on vain -10 ulkona :) voi hyvillä mielin päästää lapset nurmikolle hiihtelemään!

5 kommenttia:

 1. Ihana idea. Peitto lämmittää paitsi kroppaa, myö mieltä vastoinkäymisten keskellä. Osaisinkohan virkkailla tuollaisia.

  VastaaPoista
 2. Ihanan kaunis ajatus <3 Olen toipumassa molempien ranteiden leikkauksesta ja odotan innolla sitä hetkeä, kun saan vuosien tauon jälkeen virkkuukoukun käteen. Ja toivon, että voin sitten ottaa osaa haasteeseen.

  VastaaPoista
 3. Tämä on ihana juttu, vaikka noita neliöitä en osaakaan kutoa :D Luin joskus siskosi jakaman lehtijutun haasteesta. Hieno homma!

  VastaaPoista
 4. Tilkkupeitteet ovat kyllä ihania, lämmittää ihan erilailla kuin jotkut fleecepeitteet. Ja kauniita nuo ruututilkkujen eri valkoiset sävyt! Virkkaamista olen harrastanut viimeksi koulussa, pitäisköhän joku kerta kokeilla, kaikki kehuvat että se on kivaa ja nopea oppia :).

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille! Virkkaaminen on helppoa, varsinkin kun tähän ei ole mitään malli tai ulkonäkökriteerejä! Vain koko 15cm x15cm :) Ihanaa jos teistä jotkut jaksavat osallistua!

  VastaaPoista