maanantai 6. heinäkuuta 2015

Ihana Kärhö

Rakas Puutarhapäiväkirja,


Portaiden pielessä kukkii niin suuri ja kaunis Loistokärhö! Olin ihan shokissa, kun huomasin sen kukkivan! Ruma kaari ei vielä peity Kärhöjen alle piiloon, mutta Kärhöt ovat kotiutuneet kummalliseen hiekkareunan multamaahan niin hyvin, että kasvavat silmissä. Mikä ilo!

Mutta olin myös shokissa, kun tajusin Miehen käyskentelevän puutarhassa kameran kanssa. Tottakai uutta linssiä seurasi postissa uusi kamerakin....
Ja yhtäkkiä huomasin olevani kuvauskohteena. Pitääkin ilmeisesti alkaa miettiä missä asussa puutarhahommia tekee... Puolimetriset rikkaruohot olivat vallanneet Norjanangervojen juuret ja niitä kitkiessä huomasin vakoilijan. Vakoilija myös käytti tekosyynä uutta kameraa kädessä, ettei voi nostella kiviä kottikärryihin - joten minä ja uskollinen ystäväni Kukkakärryt näytimme kieltä Kameramiehelle :P


3 kommenttia:

 1. Sä oot päässy tässä puutarhabloggauksessa seuraavalle levelille. :) Maailmalla suurilla bloggaajapersoonilla on omat valokuvaajat ja muut assistentit. Ja sullahan on hienot vaatteet!

  VastaaPoista
 2. Aina ei jaksa ilahtua puolimetrisestä rikkaruohokasvustosta vaikka sehän just kertoo maan olevan hyvässä kasvukunnossa.

  VastaaPoista
 3. Aika pätevä syy olla nostamatta kiviä, kun pitää kuvata uudella kameralla. Hyvin on kuvaaja onnistunut. Eikä vaatetuksessasi mitään moitteen varaa ole. Saattaisi näyttää hieman omituiselta, jos laittaituisit hippamekkoon rikkaruohosessiota varten.
  Mahtava kärhönkukka. Ei ihme, että jouduit shokkiin.

  VastaaPoista