perjantai 17. heinäkuuta 2015

Taas yksi keskeneräinen nurkka...

Rakas Puutarhapäiväkirja, 


Edelliset penkkien reunojen suoristuksetkin ovat kesken, samoin se haasteellinen tontin alareuna, mutta pitihän sitä vielä yksi paikka myllätä. Tämä on tontin ylänurkka, josta nousee pystysuora kallio ylös. Kasvihuoneen takaosa on käyttämätön turha nurkka, johon on tänä vuonna myllätty perunamaa. Sinne pitäisi kuitenkin saada kulkuväylä eli rikkaruohot pois ja rajalle kivimuurin pätkä, jonka taakse istuttaisin Rohtoraunioyrttiä. Ja tähän kupeeseen tulisi sininen kukkapenkki :)


Pitää vaan jaksaa kärrätä hiekkaa kivimuurin alle, samoin kantaa lisää kiviä...


Ja kulkuväylällekin hiekkaa ja kiviä.... myhkyrät ei haittaa, saa tulla vanhannäköinen...


Ja tästä näkyy hyvin tontin korkeuseroa. Voisin joskus kuvata pelkät korkeuserot.... ja taustalla myös vinkkuraportaat metsään.. Tänään on vapaapäivä, mutta koko päivää ei kroppa kestä fyysistä roudaamista, vaan levollekin pitää antaa aikaa. 

Ja kiitos lukuisista kommenteista viime päiväkirjamerkintöihin! On ilo saada kommenttia! Ja kiitos Suvikummun Marjalle haasteesta, vastaan siihen pian... On ollut suuri ilo ilo viime aikoina seurata teidän kukkameriä, kun täällä ei kovastikaan mikään kuki. Teidän Pionit, Ruusut ja kaikki muut ihanaiset ovat antaneet iloa ja puhtia minunkin arkeen!

2 kommenttia:

  1. Mieti vielä rohtoraunioyrttiä tai ainakin paikka sellainen että leviäminen ei haittaa ja ettei tarvitse siirtää. Minä siirsin ja en saa kuolemaan vanhasta paikasta millään vaikka kaivoin muka tarkasti pois. Aina nousee uusia versoja, kitken ja myrkytän mutta mikään ei tunnu tehoavan :(

    VastaaPoista
  2. Paljon olette saaneet tehtyä. Puutarhahommat ovat aina mukavia. Mielenkiintoinen blogi sinulla. :)

    VastaaPoista