maanantai 13. heinäkuuta 2015

Tiedättekö mikä tämä on?

Rakas Puutarhapäiväkirja, 


no tältä näyttää Porkkanan kukka! Muistatteko te lukijat ne kolme porkkanaa, jotka istutin maahan? Kaksi alkoi kasvaa vartta ja yksi kukkii nyt useammalla kukalla! Jännitys siis tiivistyy tuleeko siemeniä! On tämä elämä jännittävää, kun Puutarhan antaa viedä mennessään!

5 kommenttia:

 1. Joku saattaisi harmistua, kun kolmesta porkkanasta yksi alkaakin kukkia. Puutarhaan hurahtaneita sellainen ei haittaa laisinkaan. Kukkiva porkkana on Elämys - siis isolla Eellä.
  Edellisessä postauksessasi oli ihania kurjenpolvia. Olen monta päivää miettinyt, että pitäisi laittaa omat kurjenpolvet kuvariviksi ja vähän vertailla. Kuten joku sanoi, ovat samanlaisia ja kuitenkin niin erilaisia. Ihania ja kiitollisia monin tavoin.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa, kun omassa puutarhassa voi tehdä kaikenlaisia mielenkiintoisia kokeiluja. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kukka porkkanalla!
  Minulla alkoivat yhtenä kesänä punajuuret kukkia, siis ihan sellaiset siemenestä kylvetyt, ei niissä ollut ollenkaan noin hienoa kukkaa....
  Blogissani olisi sinulle haaste :)

  VastaaPoista
 4. Porkkana kukkii tosi kauniisti, toivotttavasti saat siitä siemeniä ensi kesää varten. Tämä kesä on ollut varmaan aika otollinen porkkan kukkaan puhkeamiselle kun on ollut monin paikoin varsin viileää. Itselläni porkkanat kukkivat yhtenä kesänä tosi runsaasti kun lämpötila laski heinäkuun alussa ihan muutamaan asteeseen moneksi päiväksi. Luulivat varmaan että tuli uusi kevät kun säät lämpenivät viileän jakson jälkeen, tavallisesti kun kukkivat vasta toisena vuonna kylvämisestä. Pari kesää sitten myöskin punajuurissa oli kukintoja, vahinko ettei niistä ehtinyt tulla siemensatoa.

  VastaaPoista
 5. Komea kukka! Millä lajikkeella sait noin hienon kukan?

  VastaaPoista