tiistai 7. heinäkuuta 2015

Mikä mahtaa olla tämä?

Rakas Puutarhapäiväkirja, 


päätin kysyä nyt hieman kokeneemmilta, että mikä tämä mahtaa olla? Ostin tämän messuilta siltä mukulamyyjältä, jolla on laareja jos mistäkin kukasta. Tämän piti olla punainen Kurjenmiekka, mutta kasvaako Kurjenmiekka koskaan näin? Saksankurjenmiekan ja Siperiankurjenmiekan lehtien erot ymmärrän, mutta nämä kasvavat niin kauniisti kuin lähde. Te varmaan päiväkirjani lukijat osaatte jotain tähän sanoa?Kuunlilja on niin kaunis, kun sadepisarat kelluvat sen lehdillä. 


Ja myös tämä perinteinen Iiris kukassa. Keltaisen kukat kaatuivat tuulessa, mutta tämä nököttää pystyssä mutaista mäkeä vasten :)

On muuten huippuihanaa, kun viime aikoina olette kommentoineet paljon blogiani ja on tullut muutama lukija lisää. Kiitos teille ihanaiset! 


5 kommenttia:

 1. Ettei tuo lilja olisi punakukkainen päivänlilja, ainakin lehtiruusuke on saman näköinen kuin päivänliljoissa!!!??
  Onpa kaunis iiriksen kukka!

  VastaaPoista
 2. Mä veikkaisin myös päivänliljaa.

  VastaaPoista
 3. Samoilla linjoilla edellisten kanssa. Itsellä on nimittäin päivänliljaa ja lehti on tuon näköistä. Sadepisarat lehdillä voittaa kyllä hienoimmatkin helmet ja timantit:)

  VastaaPoista
 4. Päivänliljaa täälläkin ehdotellaan, toki joissakin siperiankurjenmiekoissa (mulla mustassa kurjenmiekassa) on vähän saman tyyppinen lehtiruusuke. Ihana iiris ja nuo kuunliljat, ne ovat ikuisia ystäviäni!

  VastaaPoista
 5. Minäkin sanoisin että kasvi on joku tarhapäivänlilja, etenkin jos on mukulan muodossa ostettaessa. Punaisena kukinta on varmasti upea.

  VastaaPoista