perjantai 17. heinäkuuta 2015

Mukava haaste

Rakas Puutarhapäiväkirja,


tämä on mukavin haaste mitä on keksitty. Sain Suvikummun Marjalta kolmen blogin haasteen. Eli haasteessa esitellään kolme kivaa ja mielenkiintoista blogia, joita seuraa. Heti tuli mieleen enemmän kuin kolme blogia :) Mutta onneksi haasteet kiertää niin nopeasti, että osa superihanista blogeista on jo vastannut haasteeseen. Ja löysin myös muutaman ihanan blogin lisää selatessani muiden vastauksia. Minä päädyin esittelemään nämä blogit, joiden uusia päivityksiä odotan aina suurella uteliaisuudella:

sekä Neulanhaltija, joka ei varsinaisesti ole puutarhablogi

Osa oli saanut jo haasteen, mutta siksi valitsin niin monta. Saa laittaa eteenpäin oman mielen mukaan, että saa ottaa omantunnonvapauden olla haastamatta eteenpäin. 


Ja kummallisesti olen tänä kesänä kerännyt myös keltaisia kasveja. Minulla on keltainen nurkkaus, josta kerron lisää joskus, kun saan kivet paikalleen. Kivikkokasvit ovat myös vieneet sydämeni ja tämä keltainen kasvi leviää ihanan nopeasti suureksi laataksi ja sitä kuvatessa hämmästyimme mieheni kanssa, kuinka kumimaiselta se lähikuvassa näyttääkään! 

Mutta kokosin alle tänä vuonna kaupoista mukaan tarttuneiden kasvien lappuja. Sitä ei huomaakaan kuinka paljon pihalle saa upotettua erilaisia kasveja - se ruutupaperille laatimani kasviluettelokaan ei pidä enää paikkansa. Mutta se, kenen lappua etsin, on hukassa.. Ostin nimittäin Lidlistä jonkun ruusun keväällä ja siinä on ihan mielettömän kaunis kukka! Mutta eihän se ruusun kauneus nimestä ollutkaan kiinni... Pitänee päivittää se kasvilista ja laatia tännekin välilehti...
5 kommenttia:

 1. Voi kiitos! Olipa kunnia päätyä listallesi, ja mukavaa tietää, että Mielen Lumolla on ainakin yksi innokas lukija, joka odottaa uusia päivityksiä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, että päädyin listoillesi! :)
  Tartun mielelläni näin mukavaa haasteeseen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kunnianosoituksesta, erittäin ilahduttavaa. Haasteethan otetaan aina vastaan.
  Minulla ei ole minkäänlaisia kasvilistoja tai karttoja, kaikkien saatujen kasvien tarkkoja nimiä en edes tiedä. Parempi kuitenkin niin, että kasvi on tallella ja nimi hukassa kuin toisinpäin.

  VastaaPoista
 4. ♥suur kiitos tästä♥♥ olen vähän harvakseltaan päivittänyt puutarhablogiani. Oikein mukavaa kesän jatkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 5. Ilman kasvilappujen arkistointia en muistaisi puoliakaan kasvien nimistä. Pitäisi vaan keksiä niihin joku järkevä järjestys, nyt ne ovat hujanhajan laatikoissa. Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista